51.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ALANYA-ANTALYA STARTI VERİLDİ.

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Alanya-Antalya etabı startı 10.30 da Alanya Kızılkule önünden verildi.

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın birlikte verdiği start ile 182 kilometrelik Alanya-Antalya etabı başladı.

Bu etapta Yeşil Mayoyu Alanya – Alanya etabının birincisi Etıxx Ouick Step Takımının bisikletçisi Mark Cavendish taşıyor. 21 profesyonel takımın mücadele verdiği ve 8 Etaptan oluşan 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 03 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek yarış ile son bulacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN MÜFTÜOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yüzyılın ikinci yarısı için yarışıyoruz sloganıyla Alanya’dan başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Alanya’mızın tanıtımına büyük katkı yapmıştır. Alanya olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’na özellikle emek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Ayrıca yollarımızın kapalı olmasına karşı vatandaşlarımızın organizasyona göstermiş olduğu ilgi ve anlayış için çok teşekkür ediyorum. Diğer etapların da başarılı bir şekilde tamamlanmasını diliyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.