ETİMESGUT’TA ÇİFTE MUTLULUK

Etimesgut’ta 13 çift mutluluğa hep birlikte ‘Evet’ dedi. 700 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. Çifte mutluluk Turgay Başyayla ve Hüseyin Kağıt konserleriyle renklendi.

Sünnet şöleni ve toplu nikah töreninde Turgay Başyayla ve Hüseyin Kağıt konser verdi
ETİMESGUT’TA ÇİFTE MUTLULUK

Etimesgut’ta 13 çift mutluluğa hep birlikte ‘Evet’ dedi. 700 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. Çifte mutluluk Turgay Başyayla ve Hüseyin Kağıt konserleriyle renklendi. Yeni çiftlere altın ve bin TL’lik hediye çeki veren Başkan Demirel, gelin-damat ve sünnet çocuklarıyla oynayarak sevinçlerine ortak oldu.

Etimesgut Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreni ve sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Belediye tarafından sünnet ettirilen 700 çocuk ve 13 çiftin düğünü, Türk Beyleri Kent Meydanı’nda yapıldı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel’in yanı sıra binlerce kişi düğüne katıldı.

NİKAHI DEMİREL KIYDI
Etimesgut Belediyesi tarafından tüm nikah ve düğün masrafları karşılanan çiftlerin gündüz saç bakımları ve fotoğraf çekimleri yapıldı. Daha sonra çiftler belediyenin gelin arabası olarak süslenen araçlarıyla meydana giriş yaptılar. Çiftleri binlerce kişi alkışlarla karşıladı. Başkan Demirel, çiftlerin toplu nikahını kıyarken şahitliklerini eşi İlknur Demirel, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy ve meclis üyeleri ile muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları yaptı. Bütün çiftler sırayla ömür boyu mutluluk için evet dediler.

ALTIN VE HEDİYE ÇEKİ
Gelin ve damatlara ayrı ayrı altın takan Demirel, bütün çiftlere ayrıca diğer ihtiyaçlarını karşılamaları için 1.000 TL’lik çek hediye etti. Nikahın ardından çiftler ilk danslarını ettiler. Gelin ve damatlara Demirel çifti de eşlik etti. Çiçeği burnunda çiftler daha sonra oyun havaları ve halaylarla gönüllerince eğlendiler. Şölende, Turgay Başyayla türküleriyle sahne aldı. Başyayla’nın ardından Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt meydanı coşturdu. Sanatçıların türkülerine başkentliler de eşlik ettiler.

ÇİFTE MUTLULUK YAŞIYORUZ
Sünnet olan çocuklar da gecede keyifli zaman geçirdiler. Başkan Demirel, sünnet çocuklarıyla yakından ilgilenirken ailelerini tebrik etti. Sünnet ve nikahı geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Demirel, “15 yıl önce başlattığımız bu geleneğimizi bugüne kadar taşıdık. Burada çiftlerimizin yuvalarını yaptık. Sünnet olan yavrularımız için şölen düzenledik. İki güzel ve anlamlı programı binlerce hemşehrimizin katılımıyla, sanatçılarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Sünnet olan yavrularımızın da düğünlerini görmek inşallah hepimize nasip olur. Yeni evli çiftlerimize de ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.