BAŞKAN YÜCEL, “MERKEZ’DEN YAYLALARA KADAR TÜM ALANYA’YA HİZMETLERİMİZ ULAŞIYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Oba Hizmet Binasında toplantı yaparak, devam eden çalışmaları ve yeni yapılacak projeleri görüştü.

Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Meclis Üyeleri Tunahan Kasapoğlu, Mehmet Ali Tekin, Melike Nazifoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut katıldı.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında yapılan toplantıda Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Mahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları değerlendirildi. Devam eden ve yeni yapılacak projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

ALANYA MERKEZ’DE AYNI ANDA 4 PARK YAPILIYOR

Belediye Başkanı Yücel, toplantı akabinde çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya merkezde şu an büyük ölçüde çalışmaları tamamlanan 4 büyük park projesinin devam ettiğini kaydeden Başkan Yücel, “ Sak Irmağı Çevre Düzenlemesi ve Parkı, Alaaddin Keykubat Parkı, Dinek Parkı ve Kızlar Pınarı Mahallesi’nde çocuk parkı çalışmalarımız aynı anda sürüyor. Merkez’deki yeşil alan ve park sayısını arttırarak şehrimizde yaşayan insanlarımızın sosyal donatı alanlarından daha fazla istifade etmesini sağlayacağız.” dedi.

HİZMETLERİMİZ HEM YAYLALARDA HEM MAHALLELERDE SÜRÜYOR

Alanya merkezde, mahallelerde ve yaylalarda çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak yaz sezonu dolayısıyla çalışmalarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Hizmetlerimiz Alanya’nın her köşesine ulaşıyor. Hem yaylalarımızda, hem mahallelerimizde hem de Alanya Merkez’de asfalt ve yol bakım çalışmalarımız sürüyor. Alanya halkımız için çalışmaya duraksamadan devam edeceğiz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.