ERDEMLİ BELEDİYESİ PARKE YOL HİZMETİNDE REKOR KIRIYOR

Erdemli Belediyesi, parke yol hizmetinde rekor üstüne rekor kırıyor. Belediye ekiplerinin Alata Mahallesi Erciyes Sokakta çalışmalarını sürdürdüğünü bildiren Erdemli Belediye Başkanı Tollu, parke yol hizmetinde rakip tanımadıklarını söyledi. Tollu, belediye ve Erdemli’de belediye tarihinin en çok parke ve kaldırım hizmetinin kendi dönemlerinde yapıldığını belirterek, “kendi rekorumuzu kırıyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi olarak parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının kendileri döneminde yapıldığını ifade etti. Parke yolu tercih etmelerinin bir sebebinin de alt yapı çalışmaları sırasında ortaya çıkan malzeme tasarrufu olduğunu vurgulayan Başkan Tollu, belediye olarak tasarrufa çok büyük önem verdiklerini dile getirdi. Vatandaşlara Erdemli için yapılan hizmetlere sahip çıkılması yönünde çağrıda bulunan Tollu, “Belediye hizmet üretecek, vatandaş da bu hizmete sahip çıkarak koruyacak. Bu şehir bizim ortak paydamız. Ona hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

HER YERE PARKE YOL VE KALDIRIM HİZMETİ GİDİYOR
Erdemli’nin birçok yerini uzak yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerini ifade eden Belediye Başkanı Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizdi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Erdemli’nin her köşesini parke yol ağıyla öreceğiz. Planlı çalışmalarımız doğrultusunda her bölgeye parke yol çalışması yapılacak. Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde rekor kırdık. Erdemli sokaklarına ve kaldırımlarına tarihinin en çok parke taşı ve kaldırımı bizim dönemimizde döşendi.Özverili çalışmalarımız neticesinde Allah’ın izniyle imrenilen Erdemli hedefine ulaşacağız.”
Belediye ekiplerinin, Alata Mahallesi Erciyes sokaktaki çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu ve hızlı bir şekilde diğer sokaklarda çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.