KIZILCAHAMAM’DA AFRİN ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, MHP KIZILCAHAMAM İLÇE TEŞKİLATI’NIN AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN OKUTTUĞU MEVLİDE KATILDI

TUNA, “HAÇLI ORDULARININ NELER YAPTIĞINI BİLİYORSUNUZ. MEHMETÇİĞİMİZİN AFRİN’DEN ZAFERLE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM. ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFA DİLİYORUM” DEDİ

İlçe ziyaretlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kızılcahamam’daydı.. Cuma namazı çıkışı MHP İlçe Teşkilatının davetini geriş çevirmeyen Başkan Tuna Afrin şehitleri için okutulan mevlide katıldı.

mevlt3

Başkan Tuna’ya Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar da eşlik etti. Mevlid sonrası kurbanlar kesildi, lokma tatlısı dağıtıldı.

AFRİN ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Camii çıkışında Başkan Tuna, vatandaşlarla birlikte Afrin şehitleri için önce saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşını okudu.Burada kısa bir de konuşma yapan Tuna, “Topyekün Haçlı ordularının neler yaptığını biliyorsunuz. İnşallah Mehmetçiğimizin Afrin’den zaferle döneceğine inanıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Tuna, Afrin şehitleri için vatandaşlarla birlikte Fatiha okuyarak, şehitleri dualarla andı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.