Başkan Çay, Belemedik yol çalışmasını denetledi

ADANA’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik Vadisine yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Adana’ya 110, Pozantı ilçesine ise 10 kilometre uzaklıkta olan Belemedik Vadisinin yolu Pozantı Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ortak çalışması ile yenileniyor.

Yaklaşık bir aydır yol çalışmasını sürdüren ekipleri denetleyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, bilgi aldı.Başkan Çay, “Pozantı Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi olarak ortaklaşa yaptığımız bu yol çalışmasında çok ciddi bir operasyon yapıyoruz. Daha önce yolun kotu çok düşük olduğu için her kış döneminde yağan yoğun kar ve yağmurlardan sonra bu yolu sel suları alıyordu. Hem vatandaşlar mağdur oluyordu, hem de turizm anlamında çok önemli bir değere sahip olan Pozantı Belemedik’e asla ve asla bu yol kalite anlamında yakışmıyordu. Yolumuz eylül ayının sonuna doğru bitirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çay, yol yapımı tamamlandıktan sonra Belemedik Vadisinde Asırlık Anıt Ağacı altında foto safari etkinliği ve sonbahar konseri düzenleyeceklerini de belirterek tüm Çukurovalıları ve doğa sporları kulüplerini davet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.