MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Alanya Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında zabıta müdürlüğünün faaliyetleri meclis üyelerine aktarıldı. Ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, grup başkanlarına anı plaketi takdim etti.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Zabıta Haftası münasebetiyle Eylül ayı meclis toplantısında bir konuşma yaptı. Alanya’nın her yerinde 7/24 huzuru ve güveni sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Akın, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve meclis üyelerine zabıta ekiplerine verdikleri destekler için teşekkür etti.

Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlerini özetleyen konuşmasının ardından Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis grup başkanlarına günün anısı için plaket takdim etti.