Akhisarlı Sporcu Olimpiyatlara Hazırlanıyor

24 Temmuz ile 5 Agustos-2013 tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatlarına katılacak olan İşitme Engelliler Taekwondo Milli Takımı Ocak ayından buyana Ankara’da çalışmalarını sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwondo takımı sporcusu İbrahim Atamer milli takım kadrosunda olup olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek. Akhisar Belediyespor Kulübü taekwondo takımı sporcusu Talha Yüksel bu hafta sonu Ankara’da yapılacak olan gençler milli takım seçmeleri için kulüp antrenörü Hüseyin Yüksel ile Ankara’ya gelerek Gençler Avrupa Şampiyonası için yapılan milli takım seçmelerine katılmayı hak eden Talha Yüksel ile İşitme Engelliler Milli Takımını da ziyaret edip İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Direktörü Cihat Kutluca ve Yardımcı Antrenörleriyle görüşerek kulüp sporcusu ibrahim Atamer hakkında bilgiler aldı.