Sözlü’yü kazanmak için aday gösterdik

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana’da Hüseyin Sözlü’yü aday gösterdiklerini tekrarlayarak, “Kaybedeceksek niye aday gösterdik” dedi.
sozluyu-kazanmak-icin
BAHÇELİ ADANA’DAN EMİN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisini takip eden gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Hüseyin Sözlü’yü Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için aday gösterdiklerini belirtti.

“YAZIK DEĞİL Mİ ÇOCUĞA!”

Yerel seçim ittifakı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Devlet Bahçeli, “Bizim anlayışımızı anlayanlarla yola gidilir. Anlamayıp ‘İlle de benim dediğim olacak’ diyenleri de sırtımızda küfe yok taşımak mecburiyetinde değiliz. Adana’da Hüseyin Sözlü diye ilan ettim. Kaybedeceksek niye aday gösterdik yazık değil mi çocuğa” dedi.

STRATEJİMİZİ BELİRLEDİK

MHP’nin 2014 yılında aldığı belediyeleri koruması ve mümkün olduğu kadar da sayısal yönden artırması stratejisini belirlediklerini kaydeden Bahçeli, “Bunun içinde bazı görüşmeler yapılabilir mi? Henüz bu görüşmeler başlamadı. Türkiye’de bazı çevreler de, cumhur ittifakının devamını istiyor” şeklinde konuştu.

SİSTEMİN BAŞARISI ÖNEMLİ

Bahçeli şöyle devam etti: “Devamını isterken, ‘Şurası senin burası benim’ gibi basit bir paylaşım yerine yeni bir sistemin başarıya ulaşabilmesi için gerekli olan yerel yönetimler davranışıyla beslenmesini önermek durumundadır. Eğer bir görüşme ortamı çıkarsa MHP bu stratejisini daha açık ayrıntılı anlatabilir.”

20180921--799601-9840d4973a4f489d5a0c

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.