Başkan Can: Tarsus Belediyesi amatörlere teslim edilemez

MERSİN’de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Tarsus gibi 54 ilden büyük bir ilçe amatörlere teslim edilemez. Tarsus Belediyesi işi bilmeyenlere teslim edilemez” dedi.

Can, Sağlıklı Mahallesi’nde yaptığı ziyarette proje ve hizmetlerden söz eden Başkan Can, “Tarsusumuzu seviyoruz ve hizmet etmekten onur duyuyoruz. 1994 yılından bugüne kadar sizler bizlere alıştınız, bizler sizlere alıştık. Tarsus gibi 54 ilden büyük bir ilçe amatörlere teslim edilemez. Tarsus Belediyesi işi bilmeyenlere teslim edilemez. Bizde Allah’a çok şükür tecrübe de var ve uzmanlık alanımız belediyeciliktir. 1994 yılından bugüne kadar şehrimize hizmet edenlerden Rabbim razı olsun. Kaldığımız yerden devam etmemiz lazım. Sizlerin duası ve desteğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

Sağlıklı Mahallesi’ndeki sorunların çözümünü için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Can, şunları söyledi:
“Mahallemizin su sıkıntısı var biliyorum. Bu köyümüzde iki adet içme suyu kaynağı bulunmaktadır. Güzeloluk ve okul civarındaki içme suyu sondajı. Yazın su azalmasından dolayı Çatalçeşme ve Kırkgöz kaynaklarından beslenen Yenihan’dan ilave su verilmektedir. Su sıkıntısını çözmek için Sağlıklı, Kurbanlı ve Eskişehir’de sondaj etüd çalışmaları başladı. Muhtarımızdan da ricamız köyümüzde sulama kooperatifi kurulduğu zaman bu su sıkıntısının azalacağına inanıyorum. Bu konuda muhtarımın yanındayım üzerimize ne düşerse de yapmaya hazırım.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.