MAHMUT ÖZYAVUZ: HARRAN’I BİRLİKTE YENİDEN YAZALIM

DEĞERLİ HARRANLILAR
HARRAN’I BİRLİKTE YENİDEN YAZALIM

IMG-4277

MHP Harran Belediye başkan adayı MAHMUT ÖZYAVUZ olarak hepinizi derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

“Halka hizmet, hakka hizmettir.” anlayışını siyasete hakim kılmak için buradayım.

Kavga için değil, huzur için. Milleti bölmek için değil, birleştirmek için var olacağım.

Öyle laf olsun diye değil, hizmet için çalışacağım.

Hizmete giden yolun engelli ve çok zor olduğunu biliyor, sizlerden alacağım güç ile bütün engelleri aşabileceğime de canı gönülden inanıyorum.

Tüm güç kaynağım sizlersiniz, sizlerin güvenine layık olabilmek için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım.

Ben makama sevdalı olup koltuğa yapışanlardan değil, Memleket ve hizmet sevdasıyla koltuğu kendine hasret bırakanlardan olacağım.

Kararı, Bayraklaşmış bir iradeyi temsilen, bayrağı şereflendiren sizler vereceksiniz.

Siyasette itibarı alan da veren de yegâne makam millettir. Sizler bana bu görevi verirseniz, çalışmalarımın meyvelerini bir bir toplamaya ve sorunların üstesinden en kısa zaman da geleceğime söz veriyorum.

Harran ilçemizin, ilçemize bağlı bütün köylerin ve mezraların en önemli sorunu başta alt yapı problemini çözeceğim ve daha sonra ŞEHİRCİLİK anlamı ile hayatı kolaylaştırmak adına içme suyu, yol, parselasyon, yeşil alan ve park gibi hizmetleri gerçekleştireceğim.

Bu anlamda kısa bir zaman içerisinde eğitim, sağlık ve kültür alanlarında ciddi ve önemli adımlar atacağım.

Attığım her adımda şeffaf belediyecilik anlayışıyla siz Harranlıların menfaatlerini her zaman kendi menfaatlerimden önde tutacağım.

Belediyemize araç gereç konusunda önemli katkılarda bulunacağım.

Büyük şehirle birlikte yükselen refah düzeyi, ihtiyaçlarında çok önemli şekilde artmasını sağlayacaktır.

İşte ben bunun bilinci ve idraki içerisinde olacağım.

Her şey Harran ve Harran halkı içindir.

Bütün Harranlılara bu hizmetleri gerçekleştirmem adına bana gösterecekleri desteklerden dolay şükranlarımı sunarım.

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağım.

“Gençliğin taşıdığı dinamizmi, kişisel azim, inanç ve ilkelerimle bütünleştirerek ülkeme, milletime, Şanlıurfa ve Harranlıya hizmeti kutsal görev sayarak, en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yolumuz açık, davamız mübarek olsun diyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

KIYMETLİ HARRANLILAR
İçinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak, kapımızın sizlere her zaman açık olduğu gibi yine açık olacağını özellikle belirtmek isterim. Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla sizlere hantal demokrasiden uzak, yerinde ve hızlı hizmet etmeyi taahhüt ediyorum.

Tıpkı bugün olduğu gibi;
– Ulaşılması kolay,
– Sorunlarınıza duyarlı,
– Çözüm arayışında,
– Harran’dan ve Harran’da yasayanlardan yana,
– Sevgiyi ve saygıyı esas alan, herkesi kucaklayan ve her zaman yanınızda olan,
– Makamın değiştiremeyeceği her zaman alnı açık bir başkan olacağıma söz veriyorum.

Ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil örtüştüren, hakkı bilen hak sahibini koruyan denetim anlayışıyla Harran’ımızı yaşam kalitesi yüksek, kent ekonomisi güçlü, mimari dokusu korunan, kendi içinde bütünleşen kent kimliği oluşturulmuş, imarda, ulaşımda ve çevre konumlarında master planları yapılmış, huzurlu, sağlıklı ve mutlu insanların güven içinde yaşadığı bir Harran yapacağız.

Halkımıza saygılı, bütüncül ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğimiz Harran’ımız işsizliğin değil, istihdamın arttığı, kendi kültür coğrafyasının çekim merkezi olan sosyal yardım ve dayanışma ruhunun egemen kılındığı, sağlıklı satın alınabilir yeterli konut imkânının sağlandığı yeni yatırım alanlarının geliştirilerek kişisel ekonomik özgürlüklerin sağlamlığı, köylü ve çiftçinin ürünlerini gerçek anlamda değerlendirebilmesi için gerekli alt yapının oluşturulduğu; havası, suyu ve toprağı temiz, gürültü kirliği olmayan, doğası ve doğal kaynakları korunan bir çevreye sahip; toplu taşıma, özel araç, yaya ve bisikletliler gibi tüm yol kullanıcılarının özgürlüğüne imkân veren uyumlu bir ulaşım düzeninin olduğu,

Yaş, yetenek ve gelir durumu ne olursa olsun boş vakitlerini değerlendirebileceği tesislere sahip, engelliler ve dezavantajlı gruplara ilişkin politikaların aşırı himayeci değil, toplumla bütünleşik bir hale getirdiği Harran’ın bütün ovasına eşit ve adil hizmetin sunulduğu her köyün, her mahallenin ve her mezranın kendi içinde geliştiği ve büyüdüğü çocukların mutlu, gençlerin umutlu, yaşlıların huzurlu, kadınların kendinden emin ve güvenli olduğu engelsiz insan odaklı kent anlayışının merkeze alındığı bir Harran olacaktır.

Mahmut ÖZYAVUZ
Harran Belediye Başkan Adayı

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.