BAŞKAN SÖZLÜ’DEN ADANA HALKINA MÜJDE

Tüm Abonelerimizin Su Faturalarında % 10 İNDİRİM YAPIYORUZ .

1 Aralık 2018 itibariyle kesilen su faturalarındaki Su Tüketim Bedeli ve Atik Su Bedeli” üzerinden % 10 indirim uygulanmaya başlandı .

MİKRO TÜNEL PROJESİ ADANA TARİHİNDE BİR İLK

DEV PROJE – MİKRO TÜNEL PROJESİ

Turgut Özal Bulvarı üzerinde inşa edilen yaklaşık 6 kilometrelik Mikro Tünel Projesi Adana’da Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk kez uygulanan bir proje olma özelliğine sahip.

Proje, aşırı yağışlarda Kuzey Adana bölgesinden Güney Adana bölgesine giden yağmur sularının oluşturacağı su baskınlarına ve sel felaketlerine set çekecek.

Cihazların Türkiye’ye gelmesiyle birlikte ilk uygulaması ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna kontrolünde gerçekleşen Mikro Tünel Projesi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mikro Tünel Projesi’nin Adana’da bir ilk olduğunu ve Türkiye’de de ikinci kez uygulandığını belirten ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna: “Burada gördüğünüz her şey tamamen son sistem teknolojiyle donatılmış durumda. Alınan veriler ve belirlenen koordinatlar doğrultusunda kameralarla ön izleme yapılarak projenin sağlıklı ve sorunsuz ilerlemesi gerçekleşiyor.

İnşallah bu projeyi de çok kısa sürede tamamlayarak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün “Adanalılar, her şeyin en iyisine layık.” sözünün gereğini yerine getirmiş olacağız” dedi.

Adana_BB_Turkgun_Reklam

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.