Özyavuz: Hedefimiz İttifakın Harran’da Tekrar Rekor Kırmasıdır

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada “Hedeflerinin 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Harran’da MHP ve AK Parti tarafından oluşturulan Cumhur İttifakının tekrar Türkiye rekoru kırmasıdır.” dedi

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra devam eden Ak Parti ile Partimiz MHP Arasında Cumhur İttifakı Yerelde devam etmiştir.

Şanlıurfa’nın 13 İlçesi ve Büyükşehir Adayı var daha önce Zeynel Abidin Beyazgül ismi aday gösterilmişti bizde kendisine destek vereceğiz dolayısı ile 12 tane ilçemizde Ak Parti Genel Merkezinin açıklandığı gibi Belediye başkanlığında AK Parti Çatısı altında seçime girecek bir tanesi de yani Harran İlçemizde 24 Haziran 2018 seçimlerinde birinci olan MHP Çatısı altında seçime girecek bugünde ilan edildi.

Ben Cumhur İttifakının Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe adaylarımıza başarılar diliyorum inşallah çok önemli bir başarıya imza atacağız.Harran’da MHP 2014 Yılında seçimi çok az bir oy farkı ile seçimi kaybeden adayımız Mahmut Özyavuz yeninden aday oldu. 2018 yılına baktığımızda Harran analizinde MHP %49 oy ile Türkiye Birincisi olduğunu ve Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanı seçiminde %97,7 Türkiye birincisi olduğunu görüyoruz.

“Harran’da MHP ile AK Parti oy oranlarını bir araya getirdiğimizde %97’lik bir oy çıtası gözüküyor. Dolayısı bizim hedefimiz Harran’da tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak AK Parti ve MHP olarak Mahmut Özyavuz’un Adaylığında birleşerek tekrar Türkiye rekoru kırmasıdır.” İfadelerinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.