MHP Sarız Belediye Başkan Adayı Bayrak’tan, Belediye Başkanı Eroğlu’na ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının MHP Sarız Belediye Başkan Adayı Baki Bayrak, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile güvenlik güçlerini ziyaret etti. MHP Adayı Bayrak’ın en dikkat çekici ziyareti ise mevcut Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’nu makamında ziyaret etmesi oldu.

Cumhur İttifakının Kayseri’deki İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklamasıyla birlikte Sarız İlçesinden Aday gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Baki Bayrak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Baki Bayrak Sarız İlçe Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmasında kamu kurum ve kuruluşları ile İlçe Emniyet ve Jandarma Teşkilatını ziyaret etti.

Kamu kurumlarında çalışanlarla tek tek tokalaşan Başkan Adayı Bayrak, işlerinde kolaylıklar diledi. Seçimlerde destek istedi.

Başkan Adayı Bayrak, CHP’li mevcut Belediye Başkanı ve seçimlerdeki yeniden Aday gösterilen Ömer Faruk Eroğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bayrak, “Demokratik bir yarış içerisinde güzel bir seçim atmosferi geçirmek istiyoruz. Şeffaf bir şekilde huzurlu bir seçim ortamı temenni ediyoruz. Gerilim yaşamak, insanlarımızı üzmek istemiyoruz. Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı olarak başarılar diliyoruz. “ dedi.

Başkan Eroğlu’da ziyarette tecrübelerini anlattı. 10 Yıldır Sarız’da Belediye Başkanlığı yaptığını belirten Eroğlu, “Sarız’a hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Seçildiğimiz takdirde yeni çalışmalarımızla ilçemizi geliştirmek istiyoruz. Demokratik bir ortamda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Başarılar diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.