Sözlü’den Zeydan’a Yanıt: Dinime Söven Müslüman Olsa

Adana (CUHA) – Geçtiğimiz günlerde Cami’ye girdiği ayakkabı İle büyük tepki çekerek Gündeme gelen, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Mevcut Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını yürüttüğü bir kahvehanede Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Sözlü’yü Müslüman olmamakla suçladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise bu gün yaklaşık üç bin kişinin katıldığı bir toplantıda kendisine yöneltilen bu iftiraya, “Bizim imanımız da itikadımız bir, Hüseyin Sözlü sözünün eri yapar, Zeydan ise anca Karalar” dedi.

Öte yandan Hüseyin Sözlü’nün kardeşi Reis Sözlü, sosyal medya hesabından “Lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adam mı diye dinime söven acaba müslümanmı diye anam Avşar babam yörük elhamdülillah önce müslümanım sonra Atatürkçüyüz ve ülkücüyüz ne mutlu Türk’üm diyene”paylaşımında bulundu.