Hikmet Başak: Ak Partililer Olarak Oyumuzu Cumhur İttifakına Vereceğiz

AK Parti Akçakale Belediye Başkan aday adayı Hikmet Başak ve akrabaları Cumhur ittifakına destek için bugün, Harran’da Mahmut Özyavuz’u ziyaret ettiler.

Özyavuz, Lütfen Birbirimizi Kırmayalım

Şanlıurfa MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz’un da aralarında bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Urfalı Milletvekili İbrahim Özyavuz, misafirlere açıklamalarda bulundu.

Özellikle sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlara değinen İbrahim Özyavuz şunları ifade etti; “Lütfen sosyal medya üzerinden birbirimizi kırmayalım. Kimseye kırıcı sözler sarf etmeyelim. Kendimizi tabi ki anlatalım. Ülkedeki sorunları dile getirelim. Cumhur İttifakının bu ülkenin bekası için ne kadar önemli olduğundan bahsedelim. Ama birbirimizi kırmayalım.”

Desteklerini Gösteren Başak Ailesine Teşekkür ediyoruz

Şanlıurfa MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti Akçakale Belediye Başkan aday adayı Hikmet Başak’ın ziyaretinde ve desteğinden memnun olduklarını söylerek açıklamalarda bulundu.

Özyavuz; Bugün aramızda önemli isimler var. Bu isimlerle her ne kadar siyasi görüşlerimiz ayrı olsa da daha önceden de dostluğumuz vardı. İki büyük liderimizi aldığı karar ile Cumhur İttifakına desteklerini gösteren Hikmet Başak ve akrabalarına bugün aramızda oldukları için, yanımızda oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.