Sözlü: Patlıcan Fiyatıyla Siyaset Yapıyorlar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “Karşımıza çıkıp adaylığa soyunanların tek faaliyetleri 4 emsal yoğunlukla rant meydanı ve HDP ile yaptıkları gizli ittifak. Bunların tek siyaset kaynağı patlıcan. PKK’nın partisinden nasıl besleniyorlarsa patlıcandan da öyle besleniyorlar” dedi.

Sözlü, Belediye Evleri Mahallesi ve Yeşilevler Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Sözlü, Adana’nın önümüzdeki beş yıl dev yatırımlara ev sahipliği yapacağını, göreve geldikleri günden itibaren kentte dönüşüm odaklı, değişim ve yenilemeye açık bir alt yapı oluşturduklarını ifade etti.

PATLICANDAN OLDUĞU GİBİ PKK’DAN DA BESLENİYORLAR

Karşı ittifak adayının hiç bir icraatı olmadığını, ‘Adana’da ne yapacaksınız’ diye sorulduğunda anlatacak hiç bir şeyi olmadığını ve ‘işler iyi gidecek’ gibi yuvarlak cümlelerle halkı aldattığını belirten Başkan Sözlü, “Adana’da beş yılda geçmiş yirmi yılda yapılmayan hizmetleri yaptık. Karşımıza çıkıp adaylığa soyunanların tek faaliyetleri 4 emsal yoğunlukla rant meydanı ve HDP ile yaptıkları gizli ittifak. Bunların tek siyaset kaynağı patlıcan. PKK’nın partisinden nasıl besleniyorlarsa patlıcandan da öyle besleniyorlar” dedi.

“MİTİNGE TÜRK BAYRAĞI ALDIRMAYANLARA KARŞI VATAN MİLLET DİYENLERİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkari’deki mitingine atıfta bulunan Sözlü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hakkari’de PKK’nın partisinin eş başkanının Kürdistan sözlerine yanıt verdi ve ‘Hakkarili kardeşlerim Hakkari’de Kürdistan diye bir yer var mı’ diye sordu. Onların ittifaklarının lideri ise mitinge Türk bayrağı aldırmıyor. İşte mücadelemiz bunun içindir, mesele tam olarak da budur. Bir tarafta vatan, millet diyen Cumhur İttifakı diğer tarafta vatana millete ihanet edenlerle işbirliği yapan karşı ittifak” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.