Hamit Tuna: Gönüllerin adamı olduk

MERSİN’de, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Makam adamı olmadık, gönüllerin adamı olduk. Millet ortalaması hayatımızla, kibire bürünmeyen ve adaletli yanımızla milletin ta kendisi olduk” dedi.

Tuna, beraberinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek ile birlikte merkez Siteler ve Çilek mahallelerini ziyaret etti.

Kentteki sorunlara yönelik projelerin hazır olduğunu belirten Tuna, “Mersin özel bir kenttir. Bu kentin sorunlarını doğru algılamazsanız, dertlerini bilmezseniz bu kenti yönetemezsiniz. Biz derdi biliyoruz. Derman olma konusunda da projelerimiz hazır. Su ücretinde yüzde 20 indirim yapacağız. Cadde üzerindeki büyükşehirin aldığı tabela ve reklam vergisini en minimuma çekmeye çalışacağız. Esnaf masası oluşturacağız. Bir esnaf arkadaşımızı da o masada oturtturacağız. Mersinimize kazandıracağımız kırsal kalkınma projelerimiz ile sadece üreten değil, ürettiğini işleyen, dünyaya pazarlayan bir kent olacağız. Çünkü biz makam adamı olmadık, gönüllerin adamı olduk. Millet ortalaması hayatımızla, kibire bürünmeyen ve adaletli yanımızla milletin ta kendisi olduk” diye konuştu.

Cumhur İttifakı ile kentte uyumlu bir çalışma ortamı sağlanacağının altını çizen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ise “Sağlıklı ve sorunu minimize edilmiş bir Mersin istiyorsak yolu belli. Cumhur İttifakı ile birlikte olursak 13 İlçede ve büyükşehirde müthiş bir uyum olacak. MHP ve AK Parti Teşkilatlarımız da uyum içerisinde çalışıyorlar. Örneğin; Anamur Belediye Başkanı ‘A’ derse, Büyükşehir Belediye Başkanı ‘B’ derse oranın sıkıntısı çözülür mü? Tıkanır kalır. Onun için uyum çok önemli” ifadesini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.