Harran’da Cumhur İttifakı Türkiye Rekoru

Harran’ın Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz’a Harranlılardan destek gelmeye devam ediyor. Planlanmış bir toplantı olamadan Mahmut Özyavuz’un Cumhur Misafirhanesi önünde toplanan kalabalık, adeta bir miting havası oluşturdular.

Bereketli Harran’da Cumhur İttifakı Türkiye Rekoru

Harranlılar, MHP’den Cumhur İttifakı adayı olan Mahmut Özyavuz’a sevgisini göstermeye devam ediyor.

Harran’da Miting Havası
Dün Özyavuz’un seçim bürosunun önünde toplanan kalabalık görenleri şaşkına çevirdi. Planlanmış bir toplantı olmaması sebebiyle şaşkınlık yaratan kalabalık Özyavuz’a destek vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederken, miting havasında olan kalabalığı gören Mahmut Özyavuz da ;

“bize böylesine teveccüh gösteren Harran’ı ve Harranlıları mahcup etmemek için canla başla çalışacak ki kendilerine hizmet etmeyi kendimize şeref ad edeceğiz” yorumunda bulundu.

Harranlılar Bu Davaya Gönül Verdi
Vatandaşların planlanmış bir toplantı olmadan bu kadar çok kişi ile nasıl katılım sağlandığı sorulduğunda, Harranlılardan şu cevap geldi; bizler bu davaya gönül vermiş insanlarız. Mahmut Özyavuz’a verdiğimiz destek de gönülden olduğu için 1 Nisan’da Mahmut Özyavuz başkanlığında girmek istiyoruz. Seçim sonuna kadar da seçimden sonra da desteklerimiz devam edecektir”

Özyavuz’un Başkanlığı Harran’a Hayırlı Olsun
Mahmut Özyavuz’un Aday olduğunun duyurulduğu ilk günden bugüne kadar Harranlıların desteklerinde bir azalma görülmediği aksine artarak katlandığı aşikarken, Harranlılar şimdiden “Mahmut Özyavuz’un başkanlığı Harran’a hayırlı olsun” cümlelerini kullanmaya başladı bile.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.