Harran Belediyesi’nin logosu değişti

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, verdiği sözleri tutuyor.

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Harran Belediye Başkanı adayı gösterilen ve seçimden zaferle çıkan Mahmut Özyavuz, verdiği sözleri yerine getirmeye başladı.

Belediye Başkan adaylığını döneminde ‘Harran’ı baştan yazacağım’ diye söz veren Başkan Özyavuz, göreve başladığı hafta Harran’ın tarihi yapısını bozan beton yapıtları yıktı.

Harran’da değişim ve dönüşümü başlatan Özyavuz, son olarak belediyenin logosunu değiştirdi.

Harran Belediyesi’nde kurumsal kimlik çalışması yapan Özyavuz, yeni logoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Logoda dünyanın ilk islam üniversitesinin yanı sıra Harran’ı yansıtan kümbet evler yer aldı. Logoda ilçenin en önemli geçim kaynağı olan tarımada yer verilerek pamuk görselide yer aldı. Harran Belediyesi’nin kuruluş yıl dönümü tarihide yazan logo sosyal medyada birçok vatandaş tarafından beğenildi.