Odabaşı seçim çalışmalarını başlattı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 30 mart yerel seçim startını kendi mahallesi olan Tulumtaş’ta verdi.

Odabaşı, mahalle halkı ile birlikte kıldığı namaz sonrasında kurban kesip dua etti ve seçim için çalışmaları başlattı. Odabaşı, mahallelilere hitaben yaptığı konuşmada, 2009’da olduğu gibi yine Tulumtaş’tan seçim startını verdiğini ifade ederek şunları söyledi:
“Bu kutsal göreve yine siz değerli hemşehrilerim ile bir araya gelerek başlamak istedim. Bu yolda siz değerli hemşehrilerimin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Benden desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin.”
Başkan Odabaşı’nın Tulumtaş’tan verdiği seçim startına MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.