Erdoğan: Muğlalının İstemediği Hiçbir Şeyin Altına İmzamızı Atmayacağız

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN ve MHP Datça Belediye Başkan Adayı Tuncay KORKMAZ Datça’da Seçim Startını Verdi.

MHP Datça İlçe Başkanı Mülayim Toğaloğlu ve yönetimi ile birlikte yaklaşık 50 kişilik partili tarafından Datça girişinde karşılanan ERDOĞAN Datça’da bir dizi temaslarda bulundu. İl olarak MHP Datça ilçe Başkanlığını ziyaret eden ERDOĞAN; beraberindeki heyet ile halk pazarını gezdi. Burada hem esnafın dertlerini hem de pazardan alışveriş yapan Datçalıların sorunlarını dinledi.

Muğlalının İstemediği Hiçbir Şeyin Altına İmzamızı Atmayacağız

Muğlalının istemediği hiçbir şeyin altına imzalarını atmayacaklarını söyleyen ERDOĞAN; Datça’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunların çözümü için neler yapılası gerektiğinin bilincinde olan bir ekip olduklarını söyledi.

Vatandaşın yoğun ilgisi eşliğinde Datçalı esnafları da ziyaret eden MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN ve Datça Belediye Başkan Adayı Tuncay Korkmaz Datça Esnafının da isteklerini ve şikayetlerini dinledi.

Muğla’nın “4T” sine Biz Sahip Çıkacağız

Muğla’nın tarihine, tarımına, turizmine ve tabiatına uygun çalışmaları eşgüdüm halinde; beraberce hayata geçireceklerini ifade eden ERDOĞAN, “Bu dört unsur da bizim için önemlidir. Muğla’yı Muğla yapan bu dört değere sahip çıkacağız. Biz; Datça’da dahil olmak üzere Muğla’nın bütün ilçelerinde yerel yönetimlerde başarı sağlayacak bir ekiple milletimizin huzuruna çıktık. İnşallah bu ekip Muğla’yı hakkettiği yere getirecek, Muğla’yı Muğlalılar ile birlikte yönetecek ekip olacaktır.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.