Özyavuz: Çelik, Harran için bir şans!

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Bazı Vali Yardımcısı atamaları ve kaymakam atamalarının gerçekleştiği Şanlıurfa’da Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik’in görev yeri değişmemesi ilçede sevinç yarattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ‘’Kaymakamımız sayın Ömer Faruk Çelik’in görev yerinin değişmemesi bizleri sevindirdi. Bu kararı Harran için bir şans olarak görüyoruz’’ dedi.

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesinin Türkiye’ye ve Şanlıurfa’ya hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Özyavuz ‘’Harran ilçemizde belediye ve kaymakamlık uyum içerisinde çalışıyor. Kaymakamımız Ömer Faruk Çelik’in sorunlara yönelik hızlı çözüm kabiliyeti ve ortak yürüttüğümüz projelerin koordinasyonunda istişareye dayalı yaklaşımı ilçemizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlıyor. Harran ilçemizin özellikle de turizm alanında bir marka haline gelmesi ve cazibe merkezi olması için çalışmalarımızı yoğun bir gayretle sürdürüyoruz. İlçemizde refah seviyesinin gelişmesi ve yaşam standartlarının yükselmesi için sık sık Kaymakamımızla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Buradaki gayemiz Harran ilçemizin aydınlık yarınlara emin adımlarla yürümesidir’’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.