MHP’li Alim Işık Gençlerle Buluştu

mhp-li-alim-isik-genclerle-bulustuMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Alim Işık, Merkez İlçe Başkanı Metin Belek Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eşbaşkanı Burak Ellek ve gençlik temsilcileri ile akşam yemeğinde buluştu.

Gençlere verdiği önemi ve projelerini anlatan Işık, “Kütahya’yı bir Eğitim Üssü haline dönüştüreceğiz” dedi.

Işık, gençlik meclisi toplantı ve organizasyonları için gerekli altyapının hazırlanacağını belirtti.

Yönetim süreçlerine aktif katılımlarını sağlamak maksadıyla Belediye Meclisi’nde kendilerine yer verileceğini belirten Alim Işık, gençlik politikalarına yönelik hazırlanan genç dostu kent iyi niyet sözleşmesini imzalayarak da taahhütte bulundu.