Mesaiye halkı dinleyerek başladılar

Şanlıurfa Harran ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz mesainin ilk gününde halkı dinleyerek başladılar.

Harran ilçesinde halkla kurduğu yakın ilişki nedeniyle vatandaşın takdirini kazanan Harran ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile birlikte kaymakamlık toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya geldiler.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Çelik, bazı sorunları anında çözerken, vatandaşın diğer taleplerinin çözülmesi için yetkili birimlere talimat verdi.

Harran ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un halkın sorunlarının çözüme kavuşması için ortak çalışmaları Harranlılar tarafından takdir topladı.