MHP Lideri Bahçeli’den İmamoğlu’na sert sözler: PKK’lılara destek turuna çıkması zillettir!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas Kongresi’nin 100. yıl dönümünde resmî Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, isim CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçildiğinden beri yaptığı skandallarından bahsetti.

İmamoğlu’nun İstanbul sele maruz kalırken Bodrum’da tatil yaptığını anımsatan MHP Lideri Bahçeli, seçimlerden önce hiç kimseyi işten çıkarmayacağını söylediğini, ancak seçimlerden sonra çıkarmadığı işçi kalmadığını ve bu şekilde işçinin ekmeğiyle oynadığını söyledi.

Halkın haklarını hiçe sayarak terör örgütüne yardım ve yataklık yapan HDP’li üç büyükşehir belediye başkanının görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP’nin İBB başkanının 31 Ağustos’ta Diyarbakır’da kayyum kararını gaflet ve dalaletle tanımlamasının Sivas ruhunu yok saymak, mirasını çiğnemek olduğunu kaydeden Bahçeli, İmamoğlu’nu kastederek, ”PKK’lılara destek turuna çıkması zillettir.” dedi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir. İstanbul sele maruz kalmışken o Bodrum’da denizdeydi. Hiç kimseyi işten çıkarmayacaktı, neredeyse çıkarmadığı kalmadı, nitekim acımadan ekmekle oynamayı tercih etti.

Dahası zam üstüne zamla İstanbullu kardeşlerimizin hayatlarını kararttı. CHP demenin yalan demek olduğunu bariz şekilde ispatladı. Elbette yanlışa imza attı, milli iradeye çamur sıçrattı. Ama HDP’li üç büyükşehir belediye başkanı görevden uzaklaştırılınca birden ayağa kalktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın 31 Ağustos’ta Diyarbakır’da kayyum kararını gaflet ve dalaletle tanımlaması Sivas Kongresi’nin ruhunu yok saymak, mirasını çiğnemektir. Büyük zaferimizin hemen ertesinde, sanki rövanş alır gibi, PKK’lılara destek turuna çıkması zillettir.

Madem Diyarbakır’a gitti gitmesine, evlatları dağa kaçırılan gözü yaşlı anaları da ziyaret etseydi! Terörü lanetleseydi. Pençe Harekatı ve Kıran Operasyonu’ndan dolayı kahraman Mehmetçiğe başarılar dileyip dua etseydi. Halay çekip horon tepmesini biliyor da, bunları mı bilmiyor?

CHP’li Belediye Başkanı’nın HDP’lileri görünce “Aynı yerdeyiz, aynı noktadayız” itirafı bölücü bir dil, terörü aklamaya çalışan lekeli bir duruş, hıyanete selam duran köhne bir üsluptur. İstanbul’da işler bitti de sıra Diyarbakır’a mı kaldı? CHP, HDP’nin kuluçka yerine yatmıştır.

Ali Galip Sivas Kongresi’ni nasıl dağıtmaya muvaffak olamadıysa, Damat Ferit ve Dahiliye Nazırı Adil Bey nasıl Milli Mücadele kararlılığına boyun eğdiremediyse bugünkü takipçileri ve teminçileri de aynı şekilde başarısızlığa mahkum olacaklardır.

İstanbul’un diyetini Diyarbakır’da ödemeye kalkanların önüne Türk milleti bedel faturasını demokratik olarak ilk fırsatta koyacaktır. Teröristle yatan terörist kalkar. HDP’yle elele tutuşanın yolu Kandil’e açılır. CHP güzergahından sapmış, yakasını bölücülere kaptırmıştır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.