Harran Belediyesi’nde Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Sürüyor

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Özyavuz’un “yol medeniyettir” anlayışıyla çalışmalarını merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan devam ettiriyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme kırsal mahallelerde ise stabilize yol yapımı ile yol ağı genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Belirlenen program ve gelen talepler üzerine çalışmalarını sürdüren ekipler Süleyman Demirel ve Hz Yakup mahallelerinde toplamda 55 bin m2 alan için kilitli parke taşı döşemesi çalışmalarını başlattı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz; “Yaklaşan kış ayı öncesinde vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Önceki dönemlerde gördük ki alt yapının olmadığı, yolların olmadığı mahallelerimizde yağmurun yağmasıyla vatandaşlarımızın evlerinin önünde su birikintileri oluşuyor. Bizler bu sorunu çözmek ve vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bizim anlayışımıza göre Halka hizmet Hak’ka hizmettir.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.