Özyavuz sınırın sıfır noktasında

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Sınırın sıfır noktasında, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve beraberindekiler Akçakale sınırında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Türk Bayrağı açan ve sınırı gezen kalabalık, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapacağı sınır ötesi operasyonuna destek verdi.

Türkiye daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı ile sınırımızda terör koridoru oluşturma projesini çökertmişti. Şanlı ordumuz, sınırımızı tehdit eden PKK/PYD Terör örgütüne karşı Barış Pınarı Operasyonuna hazırlanıyor.

Akçakale ilçesine giderek, Ulusal ve Uluslararası basın mensuplarına Türkiye’nin yapacağı sınır ötesi Barış Pınarı Operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz” Ülkemizde kahramanlar hiç bir zaman bitmedi ve bitmeyecektir. Kahraman bir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kahraman bir Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve kahraman bir İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu var. Biz her türlü terör örgütüne karşıyız ve şuan da savaşımız PKK/ PYD terör örgütüne karşıdır. Bizim her birimiz bir Türk askeridir. Devletimiz bugün emrederse Suriye’ye gidip oradaki barışı, huzuru ve refahı sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Bizim amacımız Suriyeli kardeşlerimizin refahını sağlamaktır” dedi.

Akçakale ilçesinden bütün dünyaya seslenen Başkan Özyavuz ”Harran ve Akçakale vatanına, milletine bağlı bozkurtlar yuvasıdır. Şanlıurfalılar tarihte İngilizlere, Fransızlara geçit vermediği gibi PKK/ PYD terör örgütüne de geçit vermeyecektir. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır desturuyla burada yaşayan her bir vatandaş, her bir fert vatanının, milletinin ve devletinin yanındadır. Ben bir Milliyetçi Harekât Partili Belediye Başkanı olarak, bütün personelimle, bütün araç ve gereçlerimle “Yarın gelin savaşın deseler asker olup savaşmaya hazırız. Bu Vatan için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” Dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.