Mahmut Özyavuz’dan Bağlı’ya Ziyaret

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfalı Bakan Yardımcısı Selim Bağlı’yı ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile SGK Başkanlığı’ndan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı görevine atanan Selim Bağlı’ya hemşehrilerinin hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Bakan Yardımcısı Bağlı’yı ziyaret ettiler. Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Selim Bağlı’yı ziyaret ettiler.

İbrahim Özyavuz ve Mahmut Özyavuz, Bağlı’ya yeni görevinde başarı dileyerek, Bakanlığın Şanlıurfa ile ilgili çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Bakan Yardımcısı Bağlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İbrahim Özyavuz ve Mahmut Özyavuz’a teşekkür etti.