Harran Belediyesi Araç Filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için belediye araç filosuna bir çöp arabası daha aldıklarını söyledi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleri sonucu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bir adet çöp aracı Harran Belediyesi’ne hibe edildi.

Göreve geldiği gün itibarıyla ilçede hizmetleri aksatmamak, Belediyenin araç filosunu güçlendirmek adına daha öncede birer adet iş makinası, temizlik aracı ve çöp aracını belediyenin araç filosuna kazandırdıklarını söyleyen başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; Büyükşehir yasası nedeniyle köylerin mahallelere dönüştüğünü, bu nedenle hizmet alanlarının genişlediğini belirtti. Mevcut araçlarını yetersiz kaldığını söyleyen Başkan Özyavuz, “Vatandaşlarımıza hizmet konusunda sıkıntılar yaşamamak için sürekli araç filomuza yeni araçlar katıyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı, kaliteli bir hizmet için hizmet dönemimizde özellikle temizlik konusunda çok ciddi çalışmalarımız oldu. Adeta ilçemizin her köşesinde temizlik seferberliği başlattık, vatandaşlarımız da bizlere çok büyük destek sunuyor. Yeni aldığımız araçla da temiz ve yaşanılabilir güzel bir Harran için hiç durmadan çalışmalara devam edip halkımıza layık olmaya çalışacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.