Harran’da yol atağı

Harran Belediyesi kırsal mahallelerde belirlediği program dahilinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya gelerek, ilçenin yol sıkıntılarını görüşen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ilçedeki diğer hizmetlerin yanın da yol hizmetinin önemli olduğunu söyledi.

Harran’da belirlenen programda Balkat, Buldum ve Kılıçlı mahalleleri arasındaki bağlantı yolu. Meydankapı, yaygılı, Evciler, Algılı ve Aralı mahalleleri arasındaki bağlantı yolu. Aydüştü ve Aşağı yakınyol mahalleleri arasındaki bağlantı yolu, Aydüştü, Aslankuyusu ve Soylu mahalleleri arasındaki bağlantı yolu, Tanınmış ve Saide mahalleleri arasındaki bağlantı yolu, Buğdaytepe ve Bükdere mahalleleri arasındaki bağlantı yollarının yapımı için Harran Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortak bir program belirledi.

Başkan Özyavuz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda: Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya gelerek, Harran ilçemize yapacağımız asfalt çalışması proğramını belirledik. Tarihin, Kültürün ve medeniyetin merkezi HARRAN’a hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.