Belediye başkan yardımcısı Coronadan yoğun bakımda!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in corona virüsü testlerinin pozitif çıktığının duyurulmasının ardından Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider’in de corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, Gider’in corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu.

“TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR”

Kesimoğlu, Gider’in corona virüsü tedavisi kapsamında Kırklareli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığını belirterek şöyle dedi:

  • Gösterdiğimiz tüm özen ve tedbire rağmen, bu hastalık malesef bizleri bulabiliyor. Sizlerle üzücü bir haberi paylaşmak istiyorum; sevgili dostum, yol arkadaşım, Belediye Başkan Yardımcım Mehmet Gider’in yapılan COVID-19 testi maalesef pozitif çıkmıştır.
  • Tedavisi Kırklareli Devlet Hastanesi yoğun bakımında devam ediyor. Eminim ve inanıyorum ki bu zorlu mücadeleyi başarı ile atlatarak, aramıza ve görevinin başına en yakın zaman içerisinde geri dönecektir.
  • Başkan Yardımcım Mehmet Gider gibi bu hastalığa yakalanan ve tedavisi devam eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.