Pazarcı esnafından Başkan Işık’a teşekkür

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Çarşamba pazarında bayram öncesi alışveriş yapan vatandaşlarımız ve pazar esnafını ziyaret etti.

Ramazan Bayramı öncesi merkez pazaryerine kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve hemşehrilerimiz ile sohbet eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, vatandaşlarımızın yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

İncelemeler esnasında Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan AKDAŞ ile pazar esnafları, Covid-19 salgını sebebiyle ücretsiz olarak temassız ateş ölçer, dezenfektan ve maske desteği sağlayan Başkan IŞIK’a, yürütülen başarılı çalışmalar ve desteklerinden dolayı pankart asarak teşekkür ettiler.

Ziyarette Oda Başkanı Hakan AKDAŞ ile pazar esnafına işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan IŞIK, Kütahya Belediyesi olarak esnaflarımızın her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti.