Urfalı başkan hesaplarını askıya aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün sosyal medya ile ilgili yaptığı açıklama sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabını düzenleme gelen kadar askıya almıştı. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’da aynı kararı aldı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz,” sözleri dün gündem olmuştu. 4. çocuğunu kucağına alan kızı Esra Albayrak’a sosyal medya üzerinden yapılan cinsiyetçi saldırıya sert tepki göstererek, “Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde işledikleri suçun cezasını çekecekler” ifadelerini kullandı. Erdoğan, sosyal medyaya yönelik kapsamlı bir hukuki düzenlemenin yolda olduğunu belirtti. Erdoğan, “Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” dedi.

Gündeme gelen düzenleme sonrası olaya dikkat çekmek isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesaplarını askıya alarak düzenleme getirilmesini istedi.

Genel Başkan sonrası, Şanlıurfa’nın Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’da bir paylaşımda bulunarak sosyal medya hesaplarını askıya aldığını duyurdu. Başkan Özyavuz; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sosyal medyadaki ahlaki çöküntüye dikkati çekip hukuki düzenlemenin şart olduğunu belirttiği açıklamasına yürekten katılıyor, twitter, facebook ve instagram hesaplarımı kanuni düzenleme yapılıncaya kadar bende askıya alıyorum” ifadelerine yer verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.