MHP Lideri Bahçeli, belediye başkanlarını topluyor

MHP Lideri Devlet Bahçeli, MYK, MDK, Milletvekilleri ve İl Başkanlarıyla istişare toplantılarının ardından şimdi de Belediye Başkanlarını toplayacak. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin önderliğinde partisinin Belediye Başkanları ile 11 Temmuz saat 14:00’te Genel Merkez’de bir araya gelecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin önderliğinde partisinin Belediye Başkanları ile 11 Temmuz saat 14:00’te Genel Merkez’de istişare toplantısı yapılacağını açıkladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha önce de Parti Genel Merkezi’nde MYK, MDK, Milletvekilleri ve İl Başkanlarıyla istişare toplantılarıları gerçekleştirmişti.