İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan engelli vatandaşlara akülü araç

Engelli vatandaşlara eğitimden sağlığa her türlü desteği sağlayarak önemli hizmetlere imza atan İskenderun Belediyesi, sosyal yardımlarla da engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İskenderunda Engelleri aşıyoruz
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Engelli kardeşlerimizin normal hayatlarına devam edebilmeleri için imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da daha güzel hizmetlere vesile olacağız inşallah.Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kentimizin farklı mahallerinde yaşayan yürümekte zorluk çeken ve biZlerden talepte bulunan engelli dört vatandaşımızı evlerinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Sevgiyi,iyiliği ve merhameti paylaşmak için hiçbir engel yok. Engelli kardeşlerimiz bu araçlarıyla kazasız, belasız yaşamlarına devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Akülü araçlarına kavuşan yürüme engelli vatandaşlar ise Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.