İl Başkanı Bayar ve Belediye Başkanı Sözen tedbir amaçlı izole

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından yakın temasa geçen il başkanı, belediye başkanları ve Böcek’in yakınında bulunan birçok kişi tedbir amaçlı Covid-19 testi yaptırdı. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, koronavirüs testleri negatif çıkmasına rağmen, tedbir amaçlı kendilerini izole etme kararı aldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamasının ardından çevresinde temas ettiği il başkanı, belediye başkanları ve belediyedeki yakın çalışma ekibi Covid-19 testi yaptırdı.

BİRKAÇ GÜN UZAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Başkan Muhittin Böcek’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak kendisine de test yapıldığını duyurdu. Sözen, “Covid-19 ilk testimin sonucunun negatif çıkmasına rağmen, doktorlarımızın tavsiyesi üzerine tedbir amaçlı olarak birkaç gün daha siz değerli halkımızdan uzak kalacağız. Tüm halkımızdan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

İL BAŞKANI DA İZOLE

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’da dün Covid-19 testi yaptırdı. Sonucu negatif çıkan Bayar da tedbir amaçlı kendisini evde izole etme kararı aldı.

SONUÇLARI NEGATİF

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da Covid-19 testi yaptırdı. Her iki başkanın da koronavirüs test sonuçları negatif çıktı. Her iki başkan, belediyedeki çalışmalarını sürdürme kararı aldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.