Başkan Özyavuz; Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için belediye araç filosuna yeni bir iş makinesi (kepçe) daha kazandırdıklarını söyledi. Başkan Özyavuz, çalışmaların hız kazanması adına her türlü imkanı seferber ederek ilçe halkına hizmet yolunda yoğun gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Belediye öz kaynaklarıyla bir adet yeni iş makinesi (kepçe) aracını Harran Belediyesi’ne kazandırdıklarını ifade etti.

Göreve geldiği gün itibariyle İlçe’nin dört bir tarafında hummalı çalışmaların devam ettiğini belirten, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sürdürülen çalışmaların daha da hız kazanmasını önemsediklerini ve hizmetin aksamaması adına belediye araç filosunu her geçen gün güçlendirdiklerini ifade ederek belediye öz kaynaklarıyla araç filosuna yeni bir iş makinesi daha kazandırdıklarını dile getirdi.

Hizmet alanlarının geniş olduğunu, mevcut araçların yetersiz kaldığını söyleyen Başkan Özyavuz, “Vatandaşların hizmet konusunda sıkıntı ve aksaklıklar yaşanmaması adına sürekli araç filomuza yeni araçlar katıyoruz. Biliyoruz ki, vatandaşlarımız bizlere güveniyor ve hizmet bekliyor. Bizler de vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak adına, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Hamdolsun bugün kendi öz kaynaklarımızla, araç filomuza yeni bir iş makinesi daha kazandırdık. Allah’ın izniyle hizmet filomuzu güçlendirerek, daha yaşanılabilir güzel bir Harran için durmadan, duraksamadan çalışmalarımıza devam edip, halkımıza layık olmaya çalışacağız” aldığımız yeni iş makinesi ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.“ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.