Başkan Özyavuz’dan yaşananlara ilişkin açıklama

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçede bugün yaşanan tatsız olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Temasları sırasında iki aile arasındaki tatsız olaya şahit olup tarafları sükunete davet ettiklerini belirten Başkan Özyavuz, sağlık durumunun iyi ve görevinin de başında olduğunu, olayın da kendisi ile bir ilgisinin bulunmadığını duyurdu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Dün akşam Harran ilçemiz kırsal mahallesinde Kurt ve Çiçek aileleri arasında yaşanan bir olayın bugün Harran ilçe merkezimizde aynı şekilde cereyan etmesi bizleri derinden üzmüştür. Harran ilçemizde böyle bir huzursuzluğun yaşanması doğru değildir. Bizler de o sıra Harran ilçemizde yapmış olduğumuz hizmetlerin takibi amacıyla incelemelerde bulunurken olayların arasında kalmış bulunduk. Bize karşın yapılan herhangi bir şey yoktur. Biz her iki aileyi de ekip arkadaşlarımızla beraber sağduyuya çağırmak için olayın yaşandığı yerde olduk. Çok şükür kimsenin burnu kanamadan olayı bertaraf ettik. Herkes iyi, bir şey yok ve ben de görevimin başındayım. Hepinize selamlarımı, sevgilerim iletiyorum” dedi.