Erdoğan’dan Dalaman Çıkarması

me-1-1MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Seçim Çalışmaları kapsamında Dalaman’a gelen Erdoğan’ı sabah saatlerinde çok sayıda partili karşıladı. Dalaman Belediye Başkanı Sedat YILMAZ’IN da eşlik ettiği ERDOĞAN bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Muğla Ürettiği Kaliteli Ürünleri Kendi Markası Altında Satacak

Gün içerisinde Dalaman merkezdeki bir “asker mevlidi “ ile başlayan programı yine Şerefler Köyündeki bir mevlit ille devam etti. Gürköy’de vatandaşlar ile buluşan ERDOĞAN ve beraberindeki heyet burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada köy kültürünün yok olma riskiyle karşı karşıya olduğunun altını çizen ERDOĞAN; “Köy kültürü yok edilme riskiyle karşı karşıya. Ancak inşallah 31 Martta siz değerli hemşerilerimin teveccühü ile bizler göreve gelirsek bu kültürü yok olmasına müsaade etmeyeceğiz. Tarım sektöründeki olumsuzlukları, borç sarmalıyla boğuşan sizlerin dertlerini biliyorum. İnşallah göreve geldiğimiz günden itibaren Muğla’nın ürünlerini bir marka haline getirmek için çalışmalarımızı başlatacağız. Sizin ürettiğiniz kaliteli ürünleri başka etiketlerle sattırmayacağız. Kendi ürünümüzü kendi markamız altında satacağız” dedi.

YILMAZ: Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek

Dalaman Belediye Başkan adayı Sedat YILMAZ ise 31 Marttan itibaren birçok şeyin değişeceğini ifade eden YILMAZ; “Ancak bizim hizmetlerimiz artarak devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın ERDOĞAN’IN ve Dalaman Belediyesi olarak şahsımın seçilmesi durumunda koordineli bir şekilde hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

MHP dalaman ilçe başkanı Bayram Altın ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ERDOĞAN buradaki temaslarının ardından Şerefler Köyündeki bir mevlide katılarak burada vatandaşlarla sohbet etti. Şerefler Köyünden Gürköydeki başka bir asker mevlidine geçen ERDOĞAN daha sonra Hürriyet mahallesinde bir cenaze törenine katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.