Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Sosyal Tesisimiz Açılışa Hazırlanıyor

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla yapımına başlanan Sosyal Tesis projesinde açılış için gün sayılıyor. Tesiste ilçe Kaymakamı Cihat Koç ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Özyavuz; “Her yönüyle ilçemize prestij sağlayacak bir projemizi daha tamamlanıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek, vizyoner projeleri Harran’a kazandırdıklarına dikkat çekti.

Göreve gelir gelmez seçim vaatlerini hayata geçirmek için hızla kolları sıvayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla yapımına başlanan Sosyal Tesis’te ekipler açılış için gün sayıyor. Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla ilçeye nefes aldıracak projeleri vatandaşların hizmetine sunduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, beraberinde Harran Kaymakamı Cihat Koç ile birlikte tesiste incelemelerde bulundu.

Sık sık gerek mahalle muhtarları gerekse vatandaşlarla bir araya gelerek halkın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Özyavuz, merkez ve kırsalda ilçe halkının refah seviyesini artıracak çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Harran’a ayrı bir prestij katacak olan Sosyal Tesis projesini çok önemsediklerini ifade eden Başkan Özyavuz, tarihi ve kültürel değerleriyle yerli ve yabancı birçok turist ağırlayan Harran’da ilçeyi ziyaret eden turistlerin de vakit geçirebilecekleri tesisin açılış için gün saydığını ve sayılı günler sonra da tesisin her yönüyle Harran halkına hizmet vereceğini kaydetti.

Harran Kaymakamı Cihat Koç ile birlikte incelemelerde bulundukları Sosyal Tesis’in ilçe halkına hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Başkan Özyavuz , kısa sürede Harran’ın çehresini değiştiren adımlar attıklarını ve Harranlı vatandaşların yıllardır özlem duyduğu hizmeti vatandaşlara ulaştırdıklarını kaydetti.

Öte yandan Başkan Özyavuz, incelemeleri esnasında bir vatandaşın kamyonet tipi aracının bozulduğunu ve ailesiyle birlikte yolda kaldığını öğrendi. “Benden herhangi bir talebiniz var mı?” sorusu karşısında aracın itilerek çalışabileceğini öğrenen Başkan Özyavuz, görevlilerden aracın itilmesini istedi. Aracı çalışan vatandaşın ailesiyle birlikte yaşadığı mağduriyet son bulurken Başkan Özyavuz, Kaymakam Koç ile birlikte alanda incelemelerine devam etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.