Başkan Özyavuz her gün yüzlerce vatandaşı dinliyor

Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, saha gezilerinin yanı sıra makam odasında yüzlerce vatandaşı ağırlayarak talep ve önerilerini dinliyor.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un makam odası gündüz, evi ise akşam vakitlerinde vatandaşlarla dolup taşıyor.

Başkan Özyavuz, esnaf ve kırsal mahalle ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşları ‘Açık Kapı’ hizmet anlayışıyla makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini bizzat kendilerinden dinliyor, çözümleri içinde belediyedeki birim amirlerine anında talimat veriyor.

Başkan Özyavuz’un 2019 seçimlerinde Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte, dürüst hizmet anlayışı ve belediye ile vatandaşın doğru iletişimi sayesinde ilçedeki sorunlar hızla çözüme kavuşuyor.

Başkan Özyavuz, vatandaş ziyaretleri sırasında önemli mesajlarda veriyor. ‘Halka hizmet ‘Hakk’a hizmet anlayışıyla yükümüz ne kadar ağır olursa olsun Harran ilçemizde hizmete susamış ve hizmet bekleyen her bir metrekareye ulaşacağız’ diyen Özyavuz ‘Dünyada yapılacak en büyük hizmet insana ve topluma yapılan hizmettir. İhtiyaç, görüş ve öneriler doğrultusunda sorunlarını çözmüş, vizyon kazanmış, değerleri ve güzellikleriyle büyüyen, insanımızın yaşamaktan mutlu olduğu, keyif aldığı örnek bir İlçe için hep birlikte emin adımlarla yarınlarımızı inşa ediyoruz. İnsana, çevreye ve doğaya değer veren, barış ve hoşgörünün egemen olduğu bir anlayışla Harran’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim tek bir gayemiz var oda yüzünüzde bir tebessüm olmaktır’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.