Başkan Özyavuz’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dileyen Başkan Özyavuz mesajında; dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenliğin, geçmişte olduğu kadar bugün de çok önemli bir role sahip olduğunun altını çizdi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında; “Geleceğimizi şekillendirecek olan kıymetli öğretmenlerimiz, bir yanda da aslında milli ve manevi değerlerimizin yılmaz koruyucularıdırlar. İlk emri “Oku!” olan bir dinin mensupları olarak bizim için, öğrenmenin ve öğretmenlerin apayrı bir yeri vardır. Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenliğin, geçmişte olduğu kadar bugün de çok önemli bir role sahip olduğunu belirtmekle birlikte her yönüyle örnek olan öğretmenlerimizin her bir bireye doğruyu göstermek ve doğruya yönlendirmek gibi de özel bir sorumluluğu vardır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir, yükselmeye de devam edecektir.

Kıymetli öğretmenlerimizin, geçmişte olduğu gibi günümüzde de geleceğimizin mimarı olacak öğrencilerimizi yetiştirmeye devam edeceklerine olan inancımla; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dileyerek, tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.