İstanbul’un geleceği için bir araya geldiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda eski il başkanlarıyla bir araya geldi. İstişare toplantısında, partinin 23 yıllık başarısının ruhu ve İstanbul için birlik vurgusu yapıldı. Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul’un dünü, bugünü ve yarınları” olan eski il başkanlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, “İstanbul için biriz, birlikteyiz!” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat KURUM, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile AK Parti’nin önceki dönem İstanbul il başkanlarıyla buluştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmeye Aziz Babuşçu, Bayram Şenocak, Mehmet Müezzinoğlu ve Alaaddin Büyükkaya katıldı.

Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı. Bizi bu ruh, 31 Mart zaferine taşıyacak. Bugün İstanbul’un dünü, bugünü ve yarınları olan partimizin önceki dönem İstanbul İl Başkanlarıyla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Şimdi İstanbul #Sadeceİstanbul için biriz, birlikteyiz!” ifadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.