BAŞKAN ÖZYAVUZ: ASFALT YOL ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

default

Harran ilçesi kırsal Ahmet kara mahallesinde Harran Belediyesi tarafından mahalle içi asfalt öncesi dolgu ve reglaj çalışmaları başladı.

Cumhur ittifakının Harran Belediyesi, öz kaynaklarıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Ahmet kara mahallesinde dolgu ve reglaj işlemlerini sürdürüyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Ahmet kara kırsal mahallesinde çalışmalara başladı.

Vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak ve bu doğrultudaki talepleri yerine getirmek için ekiplere talimat veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tüm kırsal mahallelerde yollar asfaltlanana kadar durmayacaklarını belirtti.

Bu kapsamda Ahmet kara mahallesinde başlayan yol çalışmalarında, ekipler mahalle içerisinde dolgu malzemesi döküp, greyder ve silindirle yolu asfalt öncesi hazır hale getiriyor. Çalışmalar bu şekilde devam ederken, mahalle sakinleri kalıcı hizmetlere kavuşmanın sevincini yaşarken, çalışmalarından ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.

Ahmet kara mahallesinde dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından emisyon sistemli asfalt serimi gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Özyavuz, Mahalle içi asfalt çalışmalarının Ahmet kara halkına hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların diğer mahallelerde de süreceğini vurguladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.