HARRAN’DA BÜTÜN MAHALLELER ASFALTLANACAK

Harran’da Cumhur ittifakı Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un başlattığı hizmet seferberliği kapsamında ilçe merkezi ve kırsalda değişim ve dönüşüm sürüyor.

Mahalle içi asfalt yol uygulamasına başlanan kırsal Kılıçlı Mahallesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Harran ilçesinde merkez ve kırsalda sürdürülen çalışmalarla vatandaşların yaşadıkları mağduriyetler sona eriyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un göreve gelir gelmez sorunların çözümü noktasında ortaya koyduğu üstün gayret ile Harran’ın her bir köşesinde değişim ve dönüşüm sağlanıyor. Aynı anda ekiplerin birçok mahallede devam ettiği çalışmalar birer birer tamamlanırken, Harran Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları vatandaşların da takdirini topluyor. Hasret kaldıkları hizmete Cumhur ittifakının Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un göreve gelmesiyle hizmetlere kavuştuklarını belirten vatandaşlar, Harran’ın değişen çehresine dikkat çekti.

Harran Belediyesi olarak üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla Harran’ımızda mahalle içi asfalt serim çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Bugünde Kılıçlı Mahallemizdeyiz. Bizler bölmeden, ayrışmadan hizmetin her türlüsünü Harran’ımızın her yerine götüreceğiz. Harran Belediyemizin öz kaynaklarıyla mahalle içi asfaltlama işlemini başlattık. Mahalle içi asfaltlama çalışmasının Kılıçlı Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.

Kılıçlı Mahalle Muhtarı; Kılıçlı Mahallemizin, mahalle içi asfalt çalışmalarının yapımında emeği geçen Harran Belediyesi ve Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u teşekkür ederim. Asfalt çalışmalarının Kılıçlı halkımıza hayırlı olmasını diliyorum açıklamasında bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.