Cengiz Akyıldız için Kuran okutuldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Esenyurt Seçim Bürosu’na yapılan saldırıda Şehit olan Yusufiyeli Cengiz Akyıldız için Göktaş Cami (Deveci Arif Cami) yanındaki MHP İlçe Teşkilatı Binası’nda Kuran-i Kerim okutuldu.

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa MHP ilçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Murşit Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit ve Cem Vakfı Ankara Dedeler Kurulu Üyesi, MHP Genel Başkan Danışmanlarından Ali Şar Dede de katıldı.

Kuran_i Kerim Okunmasının ardından Ülkücü Şehit için dua edildi. Ali Şar Dede yaptığı konuşmada her zamankinden daha sakin olunması gerektiğini, Teşkilata yapılan bu saldırının faillerinin hukuk kuralları çerçevesinde yakalanarak cezasının yine hukuk organlarınca verilmesinin gerektiğini belirtti. Dede konuşmasının sonunda Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve yaklaşan yerel seçimlerde başarı temennisini de iletti.