Gökçek’ten hileli propaganda

Gokcekten hileli propaganda-kAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerin yapılmasına kısa bir süre kala yaptığı seçim çalışmalarıyla Ankaralıların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Gökçek, geçtiğimiz gün seçim vaatlerini açıklamış birçok Ankaralı ve demokratik kitle örgütü de bu vaatlerle Gökçek’in Ankaralıları yanılttığını belirtmiş ve kendisine tepki göstermişti.

Melih Gökçek bu kez de 1 Mart tarihinde belediyenin bütçesinden düzenlenecek olan bir konferansın tanıtımında seçim propagandası yaptı. Tanıtımı yapılan konferansın duyurusunun yer aldığı afişler şehir merkezindeki bazı binalara boydan boya yapıştırılırken, afişlerde konferansın duyurusu çok küçük boyutlarla verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın da Melih Gökçek’in Ankara’nın en kalabalık yeri olan Kızılay’ın göbeği ile Atakule’nin bulunduğu kavşağa astırdığı büyük boy afişlerinde hile yaparak kendisini öne çıkardığını belirtti.

‘Kaybetme korkusu’
İşçi Partisi Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz da olayın Melih Gökçek ve AKP iktidarının yerel seçimlerde Ankara’yı kaybetme korkusu olduğunu söyledi. Yılmaz şöyle konuştu: “Bunların, ayakkabı kutularıyla, evlerinde sakladıkları çelik kasalarla zaten milletin Afişlerde boydan boya Melih Gökçek fotoğrafına yer verilmiş, konferans yeri ve saati ise alt köşede küçük puntolarla yazılmış. parasını nasıl kullandıkları, kendi yandaşlarını nasıl zengin ettikleri ortada. Ankaralının parasını kendi çıkarları için kullanıyorlar. AKP’nin 11 yıldır yaptığı, Melih Gökçek’in Ankara’da 20 yıldır yaptığı budur. Fakat ülke Ankara’da Melih Gökçek’ten Türkiye’de de Tayyip Erdoğan’dan kurtulmaya doğru gidiyor.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.