Karakaya’dan iyi niyet sözleşmesi!

Karakaya,  iyi niyet sozlesmesi imzaladiMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ulusal Gençlik Parlamentosu ile iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’nın çalışmaları sürüyor. Bugün Karakaya’nın konukları Ulusal Gençlik Parlemantosu Yürütme Kurulu Üyeleri oldu. Karakaya, hem projelerini anlattı hem de gençlerle iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyeleri, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’yı, makamında ziyaret etti. Mevlüt Karakaya, ziyaretçileriyle sohbet etti.

Ankara da değişim zamanı olduğunu vurgulayan Karakaya “Bu değişim sadece kentsel değil, ben bu kentte yaşayan insanları önemsiyorum. Büyük, küçük, yaşlı, genç herkes için değişim zamanı” dedi.

İYİ NİYET SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Ankara nüfus çoğunluğunun genç olduğuna da dikkat çeken Karakaya, genç ve kent dostu bir belediye başkanı olacağı taahhütüyle, Ulusal Gençlik Parlamentosu ile “iyi niyet sözleşmesi” imzaladı.