MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Bodrum’da Tempo Arttırdı

mugla-kMHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Bodrum’da Çalışmalarına Devam Ediyor

Önceki gün sabah saatlerinde geldiği Bodrum’daki çalışmalarına tempo arttırarak devam eden ERDOĞAN esnaf ziyaretleri ile başladığı programlarına akşam saatlerindeki köy gezileriyle devam etti.

Konacık Belediyesi Şimdiye Kadar Yöneticilik Yaptığını Sananlara Örnek Teşkil Edebilirdi:

Sabah saatlerinde; Konacık Belediye Başkanı ve aynı zamanda partisinin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet TOSUN ile çok sayıda partilinin eşlik ettiği ERDOĞAN esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretleri sırasında Bodrum’un şimdiye kadar halledilmeyen sorunlarını bir kez daha yakından görme fırsatı olduğunu söyleyen Erdoğan; “Bodrum gibi turizmin başkenti olmaya aday olan bir ilçemize bu eksiklikler yakışmıyor. Halbuki hemen yanı başımızda Konacık Belediyemiz’in gösterdiği başarılar şimdiye kadar burada yöneticilik yaptığını sananlara örnek teşkil edebilirdi.” dedi.

Erdoğan Bodrumlu Kadınlar İle Buluştu

MHP muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN MHP Bodrum Kadın Kolları’nın tertiplediği toplantıya da katıldı. Kadınlara hitaben yaptığı konuşmasında kadının siyasetteki yerinin önemine değinen Erdoğan; “Kadınlarımızı ülke meselelerinin çözümü noktasında bir değer olarak görmeyen zihniyet aslında neyi kaybettiğinin farkında değil. “Kadın eli değmiş gibi” diye bir söz vardır. Bu söz artık dibe vurmuş siyaset ahlakı için de çözüm bekleyen sorunlar için de geçerli bir sözdür” dedi.

Aydın’dan İlginç Davet:

Akşam saatlerinde Mazı Köyü Armutçuk Mahallesinde ziyaretlerde bulunup vatandaşlar ile buluşan Erdoğan ve beraberindeki heyet burada kendilerini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’ın da bir konuşma yaptığı toplantıda Aydın şunları söyledi: “İnşallah 30 Mart gecesi Bodrum Belediyesi önünde zaferimizi kutlayacağız. Oradan da hep birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesine gidip sayın milletvekilimiz Mehmet ERDOĞAN’I makamında tebrik edeceğiz.”

Erdoğan’dan Sırça Köşk Benzetmesi:

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdoğan burada yaptığı konuşmada CHP li Bodrum Belediyesinin personel maaşlarını dahi ödeyemediğine atıfta bulunarak şunları söyledi: “Bir baba düşünün. Kendisi sırça köşklerde otursun. Evlatları ise sıkıntılara gark olsun. Bu kabul edilebilir mi? Kurumsallaşmasını başaramayan bir Bodrum Belediyesi’nin bırakın vatandaşa kendisine bile hayrı olmaz.”

Erdoğan: Siz Nereye Bakacağınızı, Mührü Nereye Vuracağınızı İyi Bilirsiniz:

Daha sonra Mumculara bağlı Yeniköy Köyüne geçene heyet burada da vatandaşlar ile buluştu. Katılımın oldukça yüksek olduğunun gözlendiği toplantıda konuşma yapan ERDOĞAN şunları söyledi: “İki gündür güzel insanların mekanı olan Bodrum ilçemizde temaslarda bulunuyor; dertleşiyor hasbıhal ediyoruz. Sizlerin huzuruna kendisini ispatlamış, hizmetleri Muğla dışında dahi takdir toplayan, hizmet aşkıyla yatıp kalkan bir belediye başkan adayımız ile; Mehmet Tosun ile birlikte çıkmanın onurunu gururunu yaşıyorum. Daha belediyesinin kapatılacağını bile bilmiyorken, Bodrum Belediye Başkanlığına aday olması söz konusu bile değilken yıllardır sizlere hizmet getiren, sorunlarınızın çözümü için mazeret üretmeyen bu değerli kardeşimiz ile birlikte Bodrum’a da Muğla’ya da hizmet etmek için desteğinizi istemeye geldik. Biliyorum. Siz vefalı insanlarsınız. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler. Siz nereye bakacağınızı, mührü nereye basacağınızı çok iyi bilirsiniz. O yüzden fazla lafa gerek yok.”

Tosun: 30 Mart Gecesi Bodrum Belediyesi Önünde Buluşup Muğla Büyükşehir Belediyesine Sayın Vekilimizi Tebrik Etmeye Gideceğiz

Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ise konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle; yıllarca ülkemizin dört bir yanında idarecilik yapan, 3 yıldır da bizim Ankara’daki temsilcimiz olan, sizin sıkıntılarınızı her fırsatta dile getiren ve bir çok sorunumuzun çözülmesinde katkısı olan, bu yeni büyükşehir belediye kanununu en iyi bilen ve tatbiki konusunda da sorun yaşamayacağına inancımız tam olan sayın milletvekilimiz, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ben sizlerin huzuruna hemen şu karşı köyde yetişen, sizlerin ayranını içen, sizlerle birlikte koyun güden, yeri geldiğinde sizlerle birlikte halı dokuyan Mehmet evladınız olarak çıtım. Siz beni bilirsiniz, ben sizi bilirim. Konacık Belediyesini kazandığımızda gelip anlımızı öpen amcamı ve siz değerli hemşehrilerimi bu sefer de 30 Mart gecesi Bodrum Belediyesi Önünde zafer kutlamamıza davet ediyorum. Oradan da Muğla Büyükşehir’e gidip sayın vekilimizi makamında tebrike etmeye davet ediyorum.” dedi.

ERDOĞAN’DAN Müjde:

Bir vatandaşın sorusu üzerine Milliyetçi hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 15-16 Şubat tarihlerinde Muğla’da temaslarda bulunacağını söyleyen Erdoğan; vatandaşları 16 Şubat Pazar günü Bodrum’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağı Seçim İletişim Merkezi açılışına da davet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.